Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppoffring




allt som aldrig offrats
varje chans som inte tagits
följer en i evigheten

aldrig kommer dagen utan
uppoffring
dagen utan tid




Fri vers av serum
Läst 268 gånger
Publicerad 2005-05-02 19:46



Bookmark and Share


  vissla
intressant att se uppofring som något livsnödvändigt....
mycket bra
2005-05-02
  > Nästa text
< Föregående

serum
serum