Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text jag skrev när tankarna bara strömmade ur mig och jag skrev det som föll mig in, berätta vad ni tänker när ni läser och kommentera gärna!


Tysta nätternas sång

Sov min sköna, drömmer blir dig evigt sann.
Sov min älskling, tankarna tar dig nån annanstans.
För vem vill vara kvar här? och vem kan säga oss hur det är.
Natten kommer och ger oss en vision, en lektion, vi lever inte som vi lär.

Ta min hand, jag lovar vi flyger nån annanstans.
Ta min hand, jag släpper dig aldrig när du väl fastnat i min famn.
För vem vill vara ensam när verkligheten kommer? Och vem vill då vara kvar här med dem?
Dagarna kommer och sparkar oss blå, ett hjärta, vi skriker bara ut vardagens smärta.

Så du tror att jag inte är som du?
Vi båda har så fel, vi båda känner det nu.
Vi tar oss en känslig drog.
För allt vi kommer ihåg, det här är dem tysta nätternas sång.

Rör mina läppar, och dom ger dig evigt liv.
Kyss dom ömt, så lovar jag att jag faller med dig.
För vem vill falla ensam? och vem vet när vi landar mjukt?
Hålet vi faller i gör oss bara ont, faller hårt, Skulle det vara så här?

Jag tror aldrig att mina vingar har kraft nog för två.
Men vad gör det? jag ger dem nog till dig ändå.
Bara så att du klarar dig, det är det enda som betyder nåt för mig,
betyder nåt för mig, säg vad jag betyder för dig.

Så du tror att jag inte är som du?
Vi båda har så fel, vi båda känner det nu.
Vi tar oss en känslig drog.
För allt vi kommer ihåg, det här är dem tysta nätternas sång.




Fri vers av Emil Idre
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-30 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Idre
Emil Idre