Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Noname

Tyst.

Som en skugga passerar

han.

Ingen lägger märke till honom,

men han finns där.

Han är sedan länge bortglömd,

men han fortsätter finnas -

i hopp om att en dag få en vän.

Livet flyter

på sakta.

Varje steg är tungt, men hoppet håller honom vid liv.

livet flyter,

men han är en Noname.




Fri vers av Noname
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-10-31 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noname
Noname