Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångesten bankar och slår i min mage och paniken är min enda närvarande men jag gör allt för dig sötn

livet drog sin sista suck
och sen bara föll allt i bitar

här står jag nu som ett öppet sår
och jag förblöder sakta
det gör ont
(jag lovar att alltid vara din)


du är så vacker älskade och du är allt jag vill ha
allt jag önskar mig och du håller mitt liv i din hand
så snälla krossa det inte

mina ögon är som iskristaller
och dom smälter nu
och rinner ner som stora klot för mina kinder

men jag älskar dig och låter dig aldrig falla som jag.




Fri vers av BABYSTAR
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-31 15:50



Bookmark and Share


  M.K. Jonsson
vet inte vad jag ska skriva,
för att du ska förstå hur bra den här är

älskar slutet
det bara
liksom gör hela texten
så mycket bättre


puss på dej<3
2007-11-23

    blacknwhiteworld
jag njuter av att läsa dina texter.
2007-11-02

  Last Word Spoken
ja, jag tycker också den är så fin,
din kärlek!
2007-10-31

  Matilda Linnéa Tinér
Jättebra,
jag tycker om!
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR