Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kysste mig vacker sötnos, och aldrig förr har jag känt mig så speciell som jag gjorde i armarna p

Sötnos
Jag är inte alls som du tror
Jag är bara jag
Och ingenstans ser jag allt det där som du säger att jag är
Jag hoppas du har rätt

Men sötnos
Du förstår ju inte att det var dina kyssar som gjorde mej perfekt
Din närhet förstörde allting som inte har med perfektion att göra
Och jag är så glad att det var du som lyckades få mej att glittra igen
I alla fall för ett tag

Jag kan vara dina drömmar
Resten av livet om du vill
Men jag vill gärna vara din verklighet också
För det finns alltid lösningar
Och du vet vad jag tänker
Innerst inne
För så bra som du känner mej
Känner ingen annan mej

Det var du som gjorde mej vacker sötnos
För vem som helst skulle skina i din närvaro
Och jag är så glad att det var jag som fick göra det

Men allt är väl inte över
Visst?




Fri vers av BABYSTAR
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-31 22:21



Bookmark and Share


    White as a star
Åh, så fin :) Snacka om kärlek! :)
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR