Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erkännandet

Jag berättade nu.
Jag gjorde det,
helt utan förvarning.
Inga tecken, ingenting.
Jag skrev det till dig.
De små orden.
Jag skäms för att ha skrivit så till dig.
Förstört det vi hade.
Men jag var tvungen att berätta.

Jag är kär i dig.

Så skrev jag.
Jag skrev till och med förlåt.
Du känner inte samma för mig.
Du skrev det så.
Men jag visste redan.

Du är precis som jag trodde.
Alldeles för fin för mig.
För bra, för vacker.
Du tycker inte om mig på det sättet.

Men jag älskar dig.




Fri vers av beivor
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-10-31 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

beivor
beivor