Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då kysser tanken molnens kant


låt drömmar evigt stanna
längtansfyllda likadant
att vi är kärleken den sanna
då kysser tanken molnens kant


dansar vidare i vinden
tillsammans tätt intill
stryker tårarna från kinden
begrundar kärleken som vill


vara just i morgonstund
smickrad utav solens ljus
skimmrande i älskogslund
vaggade av trädens sus


när dofter av förtrolighet
smeker himlens sfär
kärlekens obestridlighet
så lycklig att du finns här

 

 

 

 

 




Fri vers av Catrin
Läst 450 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-11-02 10:24



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Var tvungen att sjunga den här! Och det var SÅ vackert, inte min röst förstås, men dina ord.....
2007-11-20

  Mal
Vacker, skön att läsa ! :)
2007-11-06

    Lindizz
mycket vacker och målande skön text. applåder
2007-11-06

  Night Soul Woman
Aaaah . . . så vackert skrivet!!!
*bokmärkes*
och
*applåd*
2007-11-02

  aol
så fantastiskt vackert jag bugar
2007-11-02

  Inkarasilas
Vilken Hyllningssång, så jag blev yr i huvudet, ja mer än innan då, vackert vackert.
2007-11-02

  Mats Henricson
Mjukerotik när den är som njutningsfullast, bara njuuter !!
2007-11-02

    ej medlem längre
Härlig kärlekspoesi med otroligt fint flyt och sköna rim!
2007-11-02

    Maria Malm
Ljuvlig är titeln..så även följande rader..
2007-11-02

  Jan Linderoth
Du kan det här med rim du! Och på ett så vackert sätt!
Bara titeln är lyrisk, sen resten...wow! Applåderar i en halvtimme!
Och bokmärker för att jag verkligen vill ha den här!
2007-11-02

  devilsangel
Kärlek! Ljuvliga rader..
2007-11-02

    Aurora Borealis
Vilkan vackra rader, tycker speciellt om rubriken ...\"kysser molnens kant!\" Vackert!
2007-11-02

    Bodil Sandberg
ohhh vilken härlig kyssande smekande lekande dikt...stryker tårarna från kinden begrundar kärleken som vill...så lycklig att du finns här!
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin