Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt skriven efter det att jag insett att krig på ett eller annat sätt alltid varit en del av mitt liv. Jag har aldrig upplevt krig på nära håll, men sett, hört och läst om dem. Döden verkar alltid vara ett steg ifrån en.


Landskap

andas förstörelse

döden, våra barns död

världen efter bomberna

söndertrasad

 

~~~~~

 

// ingenting håller sig kvar

        vid något annat - -

sista tumultartade andningen.

 

en utsträckt hand

ständigt obesvarad.




Fri vers av Hellberg
Läst 531 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-01 17:27



Bookmark and Share


    Iza
och det är tillåtet...
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Hellberg