Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stort jävla ?

Ett stort jävla ?
Hela detta patetiska liv besår ett stort jävla ?

Hur jag än väljer så kvarstår frågan:

Gjorde jag rätt nu?

Kanske bara är jag som saknar förmågan
att ta dom rätta besluten?

Kanske bara är min förbannade osäkerhet
som maler i mitt huvud om att allt jag gör är fel

Ska jag stanna eller fly?
Ska jag bygga vidare eller rasera?
Ska jag gå vänster eller höger?

Ja, hur fan ska jag veta?

Hur jag än gör så blir det bara fel.

Allt är bara ett stort jävla ?




Fri vers av Dude
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-02 12:36



Bookmark and Share


  Drömfångare
Nej då, det är inte bara du. Jag känner verkligen igen mig xP
2009-12-20

    Pivvi
ja, hur f*n ska vi kunna veta? Jag tror ingen vet, och det är det som är själva grejen, vi människor får ta hjälp av varandra...
Gillar att du tog upp ett ämne jag ofta tänker på men aldrig skriver om, bra text!
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Dude
Dude