Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku i väntan på bättre tider


Börsras

Plånboken tom
vinden ruskar om
bland trädkronorna




Bunden vers (Haiku) av Lars Granström
Läst 639 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 19:02



Bookmark and Share


  [jimmy]
härligt!
en obegriplig men ändå självklar relation mellan första raden och resten!

/j
2008-01-11

    Vilhelm Backman
Tack för en rasande bra haiku. Ser hur du står där ensam i höstmörkret med den öppna, tomma, svarta börsen och längtar efter tider med bättre vindar.
mvh/Vilhelm
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granström
Lars Granström