och se, i drömmen kan man byta liv" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och se, i drömmen kan man byta liv


Bla Bla Bla

 
 
 
          

Jag drömde ... om öken från Nevada till Marocko, där körde jag min HD hela vägen över öknens öken. Jag. För jag var någon annan, en som var på väg som de som är på väg i rockmusiken - rebellerna - fria, på väg från stad till stad. Alltid på väg någon stans, över öknar, mot horisonter.

Jag körde på vägar utan början, utan slut, lämnade moln av damm efter mig. För jag var inte "some nice girl" Nej - jag hade boots och skitiga jeans och ökenvind i mitt hår. Jag drömde att jag körde på Streets of Fire, jag satte gatorna i brand. På motorvägar körde jag genom natten, for från land till land, sov en natt i samma stad och nya gryningssolar mötte mig när jag bytte rutt för jag var passerande passagerare - med kolsvart hår - och Bla Bla Bla sa jag till Iggy Pop, han skrattade och frågade mig: "har du Lust for life"? Och jag sjöng La La La och körde vidare, som en främling i främmande land.

Jag ville leva Rock of ages, jag ville vara den som aldrig dör på väg från stad till stad över öken mot horisonten ...

 

 

 

 

 

 

 



Övriga genrer av sistermoon
Läst 476 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-02 22:08



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
skitbra -
2007-12-10

  Thurizas
wow! underbart! frihetskänsla så det dundrar om det, även om det \"bara\" var en dröm. born to be wild,kom i minnet då jag läste denna härliga text=)
2007-11-16

    dante
Wild Girl!
2007-11-04

  Inkarasilas
BLA BLA BLA Real wild Child, fan få inte igång mig nu då, aaah Lust for Life Love Gah fan Iggy och hans mage! The Passenger neee nu kan jag inte sluta! Hell jag med, en båge och en skitig Rocker, sheisse! *vindar*
2007-11-02

  Maria Zena Viklund
åh där skulle jag velat vara med! sister!!
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

sistermoon
sistermoon