Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allahelgonahelg alla har rätt att sörja denna dag,,även jag,,


Till Mange

I morgon får jag gå till din grav.
sätta ett ljus.
Mange jag älskade dig,du gav mig
många fundeingar på livet
du gav mig
skratt
gråt
och
GALENSKAP
Du gav mig skratt till tårar,
jo, när folk träffade oss,
förstod de att de träffat två dårar.
Du gav upp,jag finns kvar,
du är min ängel nu,,Hjälp mig.




Övriga genrer av nettus
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-11-02 22:07



Bookmark and Share


  Ett lila hjärta
Snyft, :/ ja va säger man?!
2008-02-17

  hellen
ja galenskap av alla de slag.....å visst har även du rätt att sörja precis som alla andra min vän//hellen
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

nettus
nettus