Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fanns bris


bris finns

Fanns bris?när hon som liten frös till is??...
Pappa slog telefonen i mammas ansikte.,,varför gör han
så undrade hon.
Hon hörde vrål,hon hörde skrik,hon hörde skratt
hon hörde konstigt.Nu de äntligen somna.
Nu är det snart morgon igen,tänkte hon och
började inta givakt.
Nu hon skickligt måste börja vakta,så ingen annan
deras liv och sinnen kunde beakta.
Här tänkte hon,var inget fel,,i morgon eftermiddag
hela familjen spelar ett spel,.monopol,till å med morfar gav upp ett vrål.
Var hon deras skörd???hon tittade på sin blåslagna mamma
och sedan i smyg på sin pappa,hennes hjälte han var,men nu hon
undrade,,var inte gud lyhörd??




Övriga genrer av nettus
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-02 22:44



Bookmark and Share


  boen
Ja, ruggigt/rysligt
och du får fram det!
2007-12-20

    Mr.painter
Oj en tuff text men riktigt braaa
2007-11-02

  hellen
oj....vilken tur bris finns, vad bra du fått till det här...igenen kram //hellen
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

nettus
nettus