Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfekt

Allt är bra nu, allt är som du alltid velat att det skall vara.
Inga fel, allt gammalt har raderats. Du har nått ljuset
i slutet av tunneln. Du har intligen fått perspektiv.
Du vet vad du vill, allt är så bra nu..

I dina drömmar




Fri vers av Sofijah
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofijah
Sofijah