Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nana.

 

 

igår i dina
vidöppna ögon

såg jag
en själ

 

till

 

att du finns

 

men idag
när du blundade

vart tog du vägen

 

då?




Fri vers av fossie
Läst 456 gånger
Publicerad 2007-11-03 12:21



Bookmark and Share


    Wewill
jag får rysningar av den för den är så himmla vacker...
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie