Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levnadsglädje

Lördag nu igen

Magiska stund

Klar himmel, tittar ned på mig

Undrar nog lite

Vad kommer att hända

Lite rött vin, in i min hungriga själ

Klara luft, in i mina lungor

Min blick söker över fältet

Rådjuren tittar tillbaka på mig

Inte rädda

Är vana att man går förbi dem

Vad skönt det är att leva

Så tänker nog dom med





Fri vers av Led Floyd
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-03 16:48



Bookmark and Share


  aol
underbart
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Led Floyd