Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillheten efter beröringen


Stillheten
efter beröringen
av din kropp

öppnade

en hel stjärnstorm
av hemliga drömmar
av gömd längtan

och sköljde mig ren

från alla gamla föreställningar
om mig och kärleken
och dig

i denna värld




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-03 18:31



Bookmark and Share


  Mögelhud
Väldigt väldigt fint. Jag får ett intryck av ett lungt accepterande, ett konstaterande, eller en längtan.
Den förmedlar vackra bilder, ljud.
2007-11-03

  Ronny Berk
vackerheter om längtans hemliga drömmars uppfyllan...finsaker... ja...
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP