Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti mig finns du



Känslan av kärlek
är som en kväljning,
att uttrycka sig är svårt
Min suck gjorde mig
plötsligt tom och belåten
för jag svalde oss båda

©Susanne Strömstedt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-04 09:24



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en text med dubbla budskap; ser jag såväl känskan som glupskheten ...något som Jonas möte med valfisken...
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt