Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Janus

 

Bakom lykta dörrar
skriver han i guld
ihopkrupen nära




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-04 16:52



Bookmark and Share


    Bim
...med två från varandra vända ansikten är mycket möjligt.
Bra! Hälsn.Bim
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth