Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ro mig

Ro mig gondoljär,
låt årorna slå.
Tro mig gondoljär
att jag måste gå -
lämna allting här.

Styr mig gondoljär
så allt för min syn
flyr mig gondoljär.
Tecknen i skyn
leder och bär.

För mig gondoljär
bort med årornas slag.
För mig gondoljär,
bortom natt och dag -
Låt mig vila där.




Fri vers av Erik L
Läst 567 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-04 18:16



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Väldigt fint, ömt och \"vilsamt\".\"Tro mig, gondoljär\" och \"ro mig gondoljär\" etc. fint \"påfunnet\". Bra. En dikt att tycka mycet om!
Ingvar
2007-11-08

  Thommy
Den här gillade jag, bra text med fint flyt. Applåder.
2007-11-06

    Bodil Sandberg
Älskar den här...älskar dramatiken som finns här...!!!!Applåderar..bokmärker!!!!
2007-11-05

  Lena Renman
Du är verkligen en mästare på rim och rymt och du, varför inte Venedig :-) har aldrig varit där, vore väl trevligt....


Lena
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L