Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut, jag är inte din slav längre

jag är din slav

jag får göra allt åt dig

jag gör allt åt dig

måndag till söndag

är det du som bestämmer

du ser mig som din slav

men nu orkar jag inte mer

nu ska jag dra gränser

jag är inte längre din

du kan inte bestämma längre

jag är fri från dig

jag ska ut och ha kul

utan dig

utan att bry mig om dig

och inte tänka på dig

inte ha några problem

jag blir fri utan dig

jag är inte din slav

jag har dragit gränserna

så nu är det Slut

jag tänker inte bry mig mer om dig

du var en simpel kompis

här är det stop och slut




Fri vers av gulligt smile
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-11-04 20:44



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Jag kan lugnt konstatera att det inte alltid är så lätt
att dra gränser, men när det väl bestäms så blir allt
lättare..//B
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

gulligt smile