Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* Visdomsboken * www.poeter.se/Las+Bok?book_id=2015 *


Lev idag!

För några år sedan läste jag en bok för nyblivna pappor. I den postod sig författaren veta vad som var samtidens största lögn (åtminstone i mäns liv).

"Det blir lugnare sen..."

Jag blev enormt träffad direkt och jag har burit vissheten om att detta är en lögn med mig sedan dess, men har inte lyckats bryta dess kraft. Fortfarande försakar jag det viktiga i livet dag efter dag, vecka efter vecka, månad efter månad för att försöka jobba undan så jag kan få det "lite lugnare sen"...

Men jag har inte gett upp. En dag ska jag segra över denna lögn!

"Oroa er alltså inte för morgondagen. Gud kommer också ta hand om den. Lev en dag i taget." (Jesus, Bergspredikan, Matt 6:34, Levande Testamentet)




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 538 gånger
Publicerad 2007-11-04 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson