Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag faller älskling

du ska bara veta
hur många kvällar som gått åt
att längta
efter dej

hur många dagar som försvunnit
i tankar
i längtan
efter dej

du spökar i mitt huvud
dygnet runt
och det finns ingenting
som gör dej lite suddigare
där inne

allt jag kan se
är dej
och om och om igen
spelas det upp
första gången jag såg dej
när jag stod där i din hall
och inte visste vad jag gjorde

jag vet inte hur många gånger
jag har tänkt på det
nu
längre

älskling jag går sönder
och jag vet hur patetisk jag är
vilket vrak jag är
men jag klarar mej inte utan dej

jag behöver dej här
för att du ska hålla ihop mej
för att dina armar ska krama allt bra igen
för att du ska kyssa mej vacker

jag behöver dej hela tiden
hur många gånger som helst varje dag
och jag vill vara din
och jag lovar att jag aldrig skulle ljuga för dej
jag lovar att om jag skulle gå sönder helt
skulle du vara den första som jag gick till

och jag vill så gärna inte belasta dej
med mina såkallade problem
jag vill inte att du ska behöva oroa dej
jag vill inte att du ska behöva ta hand om mej
hela tiden
bara ibland

men allt är så svårt nu älskling
och det är bara dina armar
som kan hålla ihop mej
som kan hindra mej från att falla

och jag faller nu älskling
jag faller.




Fri vers av BABYSTAR
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-05 00:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det första fallet är alltid det jobbigaste. Och längtan efter kärleken är nog något som vi alla bär med oss, även om kärleken ibland kan vara ack så svår att finna.
2007-12-12

  RutigKjol
Mycket känsla,
mycket vackert skrivet.
Jag tycker väldigt mycket om slutet,
underbart skrivet!
2007-11-20

    crapcat
Mycket fin! Gillar speciellt slutet.
2007-11-19

    Heartbeats
Du är duktig, jätte duktig.
\"men allt är så svårt nu älskling
och det är bara dina armar
som kan hålla ihop mej
som kan hindra mej från att falla\"
jag vet inte vad jag ska säga, jag tappar orden.
Du kan fånga känslor och sätta ord på dem, det blir klockrent.
(Hoppas allt bli bättre snart)
2007-11-09

  Sagolik trollunge
Så otroligt mycket känsla.
Hoppas allt löser sig.

Älskar frasen
\"för att du ska kyssa mej vacker\"
2007-11-08

    Lindizz
mycket känsla i denna text, fint skrivet. applåd.
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR