Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ingen dans på trosor

avdunstat hopp om sex
hem klockan fem
chipsnävar fyra
kunde må bättre
vattenglas två
och inget svar på sms:et




Fri vers av boae
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-05 01:07



Bookmark and Share


    Trast
Melankolisk känsla.
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

boae