Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen bakom sanningarna

Det finns inga sanningar
Sanningen är vad du själv gör den till




Övriga genrer av Jack_iX
Läst 423 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-05 09:33



Bookmark and Share


  Yvonne
Får tänka till lite här, men får säga att jag faktiskt håller med.
2007-11-06

  KristinaE
.. så sant .. så sant..
2007-11-06

    Maria Malm
Man kan också säga att det finns många sannningar..beror på ur vems synvinkel man ser.
2007-11-05

  prinscess VIP
mmmm
ja så är det
mycket sanningsenligt skrivet
2007-11-05

  Betlehemsstjärnan VIP
Ja, det viktigaste är nog sanningen över sig själv.
Den objektiva är alltid ett val.//B
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX