Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träda och lust

Den nalkande vintern
strippar höstens
träd

De står nakna utanför
fönstret och fryser

Deras rosiga kinder
och brinnande
lust försvann när
de förlorade sin
vackra skrud

Det vackraste är
när vinterns
nalkande framfart
endast kan anas

När träden fortfarande
bär sina blad röda
och orange
eldande

Nu står träden
där utanför
fönstret

fula
och grå

De väntar på att
få kläs i glittrande
vinterdräkt
få sina grenar
nedtyngda av
skimrande snö

De väntar på
att få pryda
vintergator
tills vårens
lust börjar ge
dem knoppar

Den nalkande vintern
strippar höstens
träd

De står nakna
i väntan på bättre
tider

De står fula
och grå

I väntan
på bättre årstider












Fri vers av Krissie
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-11-05 10:27



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Du förmedlar väntans tider ypperligt!
2007-11-05

  Cris
Som man själv gör ibland :-) lite grå väntar.
En slags mellantid.
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie