Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sant.


Självmordens stora gåta

Självförtroendet upplevs lika med noll
och man orkar inte företa sig något.
Man tycker sig vara värdelös, onyttig, ful
och ser ingen utväg ur problemen.
Man känner sig ensam och övergiven
det lönar sig inte att prata med någon,
ingen förstår...
Man är som förlamand av sina egna problem
och bryr sig inte så mycket om vad som händer runt omkring.
Man skäms över sig själv
och försöker isolera sig på olika sätt.
Man ser ingen framtid,
bara tomhet..

Det är då man behöver hjälp.




Övriga genrer av ingen alls
Läst 430 gånger
Publicerad 2005-05-04 10:25



Bookmark and Share


  Silkesapa
Känner så väl igen alltihop!!
2005-06-15

    sphinx
En text om en viktig fråga idag som du lyfter fram på ett rakt sätt. Väcker dock en fråga. Har du bett om hjälp ?
2005-05-04

    Larre
Så klart!
2005-05-04
  > Nästa text
< Föregående

ingen alls
ingen alls