Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lövets Sång

Lågor flammar från det ståtliga lövet på berget.
Runt omkring kastar sunnanvingarna
sin vind, i de sprittande torra löven.

Håller andan och lyssnar!
Kärleken sjunger sin locksång!

Den obekanta stigen går sin väg,
men var inte rädd, när solen sig sänker
i kvällningen.

Under växer i aftonsolen, bland trippande
duvor och fågelmoln.

Frågor som växer och kräver sitt svar,
finner vi i stjärnfallet.


Britt Gustavsson






Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-11-05 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP