Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väv av tårar



Genom sandkornets öga
stormen synes ha bedarrat
Låt mig finna ro
ty en själs väv av tårar
blir till ett gränsland
bortom kärlekens alla gränser

©Susanne Strömstedt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-05 18:37



Bookmark and Share


  Ronny Berk
finstämt och vackert i sin rofyllnads sökande...ja...
2007-11-06

  glittertindra
vackert... :)
2007-11-05

  thyra
Vackra rogivande ord. Fint!
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt