Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luften gick ur

Luften bara gick ur mig

ville ju ge det en chans

Men ibland måste man inse

att chansen inte fanns




Övriga genrer av Helena
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-05 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena
Helena