Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem

 

är en fråga
som till slut
mynnar ut
i oceanen




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-05 22:45



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Får tankarna till Ferlins \"Stjärnorna kvitta det lika om någon är född eller död\".
2007-11-06

  Åsa Gustavsson VIP
men på vägen dit delar du och jag
som droppar
älvens färd
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth