Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tal som MS-sjuka Vanessa skrev till sin farbror som gått bort. Väldigt vacker dikt!


Talet

Inga ord kan förklara sorgen i mitt hjärta, däremot glädjen över att du var i mitt liv.

I ditt knä, i din famn, mötte jag solen.
I ditt varma hjärta bjöds jag in.

För mig var du trygghet, värme, fyllt med en stor dos glädje.

Nu har du som var en av solarna i mitt liv slocknat, men förvandlats till en strålande stjärna som visar vägen.

Jag kommer alltid att minnas tryggheten. Värmen. Glädjen. Tack för kärleken du gav mig.




Fakta om Vanessa;
Jobbade som copywriter (reklamskribent), är utbildad scriptwriter (manusförfattare). Skriver som webbskribent, informatör och en massa andra skrivjobb. Jobbar även som säkerhetsvakt på konserter i Stockholm. Typ allt från Globen till Skansen.




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-06 12:13



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ett alltigenom vackert och varm tal!!!
2007-11-07

  Mats Henricson
Vackert griftetal till en nära vän, finkänsligt och nostalgiskt.
2007-11-06

  dalida_bl
*förtjust i din idé* Tolkar på mitt sätt...
Jag ler!
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt