Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en anledning för dig som vill ta ditt liv att inte göra det
























Du är världen

du är värdefull,,,,,,,,,,,,,,

tillför något

som är unikt ,,,,,,,,,,,,,,,,,

som ingen

annan har,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ingen kan ersätta dig,,,,

går längst gatan

Tecknar en drake

i skyn, hon kom

från sopor och dyn,,,,,,,,,,,,,,,,,

där hon trivdes,

allt rinner av henne,,,,,,,,,,,,,,,,,,

i ljuset

från hennes morgondag,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,





Fri vers av Jonas Hagén
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-11-06 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén