Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När Hatet Kommer Fram..


Hatet Från Ett Brustet Hjärta

Varför ska jag behöva sakna dig så..
varför ska detta hat svida så

Du valde att lämna mig ensam kvar
ensam med ett brustet hjärta jag nu har

Varför detta val du gjort jag ej kan förstå
varför du färgat min himmel svart som en gång var blå..

Jag har många frågor att ställa
men jag orkar inte längre säga snälla

Snälla för att få ett svar
som varför du lämnade mig ensam kvar...

Du fyllde mig med hopp och lycka
men du vart rädd för vad andra skulle tycka..

Denna lycka som en gång betydde allt
denna hopp som nu bara känns kallt...

Hopp om att det en dag skulle bli du och jag
lyckan av att du bara var min för en dag...

Har alltid trott på att det finns den rätta
i mina ögon så var du detta...

I mitt hjärta så fanns bara du
men inget av detta finns kvar nu...

Du var den ända som visste hur jag va innerst inne
du var den ända som lekte runt i mitt sinne..

Jag fylldes med dig i mina tankar
du var skälen till att mitt hjärta bankar

Fanns inte en dag som passera förbi utan att jag tänkte på dig
fanns inte en dag då jag hoppades att du inte skulle vara med mig...

Att mina kännslor kunnat vara så länge är fortfarande en fråga utan svar
men det du en gång kände för mig är inte längre kvar...

Varför det skulle bli som det blev mellan oss vill jag inte veta
vet bara att efter dig så har jag efter kärleken slutat leta...

Från att kunna älska någon så mycke
till att få hat mot allt som en ilsken jycke...

Tanken av dig var det ända som kunde lugna ner mig
men får ett så stort hat så snabbt jag tänker på dig...

Hat för att jag blivit bestulen på min ända kärlek
hat för att jag i dina ögon är betracktad som inget mer än en lek..

Bestulen på det ända hjärtat jag har
ett krossat hjärta som inte ens längre finns kvar...

Att vi inte längre är känns hårt
att behöva gå vidare är inget mindre än svårt..

Att behöva gå igenom varje dag med en liten tanke av dig
att veta att du inte ens längre tänker på mig...




Fri vers av Hammodi
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-11-06 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hammodi
Hammodi