Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårt att inte sakna sin första kärlek...


Den Stora Saknaden

Kommer ihåg att du brukade få mig o bli målös
kommer ihåg mina vänner som inte kunnde fatta att jag var seriös.

Du brukade få mig o dagdrömma
Varje sekund med dig kan jag fortfarande inte glömma.

Brukade ringa om nätterna bara för att din röst få höra
Lät som ljuv musik i mitt öra
Även efter timmar brukade jag inget annat vilja göra.

Du är så underbar på alla olika sätt
Om det är fel att vara kär i dig så vill jag inte vara rätt.

Du hade något de andra inte har
Något som fick mig o stanna kvar.

Du kunde få vem som helst att le
Bara de dig fick se.

Vart jag än gick o hur jag än kände
Bara jag tänkte på dig så vare min sura min som vände.

Brukade gå upp varje morgon och sakna din närvaro
Kunde aldrig må bra i din frånvaro.

Allt jag ville var att ha dig i min famn
Så som en båt vill till sin hamn.

Du fick mig o känna den vackra känslan jag hade saknat
Du fick mig o känna som om jag äntligen hade vaknat.

Du hade fått mitt hjärta o bli tolerans
Du var som en drog jag behövde vart jag än gick nånstans.

Saknar din röst
Saknar din tröst.

Tar djupa andetag
För jag saknar dig varje dag.

Man vet aldrig vad man har
Förns det inte längre är kvar.

Gumman jag vet att det tog slut mellan oss
Men tro mig när jag säger att jag aldrig ville släppa dig loss.

Vet att det kunde blivit bättre än såhär
För det var du som fick mig o glömma alla mina besvär.

Jag orkar inte fortsätta utan dig
Vill fortfarande ha dig med mig.

Vet ej längre hur du känner
Men jag vill inte fortsätta med att bara vara vänner.

Kan inte fatta att jag fortfarande känner så för dig
Men det ända jag vet att det verkligen tär igenom mig.

Jag går igenom varje dag med dig i mina tankar
Det e så svårt att jag på väggar bankar.

Mina vänner säger att jag borde skita i en ny chans
Men jag saknar verkligen våran romans.

Av hela mitt hjärta så säger jag att jag fortfarande vill ha dig
Frågan är bara den ifall du fortfarande vill ha mig...




Fri vers av Hammodi
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-06 18:49



Bookmark and Share


  samri
fick du chansen...värkligen underbar kärlek
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Hammodi
Hammodi