Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kärleken tar död på en..


Livets Slut

Fäller mina tårar som ingen ser
vänder mig om mot mina vänner o ler.

Vill inte att de ska se vad jag har att dölja
så jag vänder mig om och väljer min egen väg att följa...

Vet ej längre vad glädje betyder
vet ej vad den kännslan lyder.

Hamna i skiten o föll för fel tjej
som inte ser mig mer än en underhållnings grej.

Gjorde allt en kille i mitt läge kunnat för o få henne o bli min
men varje gång jag försökte så kändes det bara som om hon ville säga försvinn.

Hon sårade mig djupt o brydde sig inte ett piss
varje gång jag ville träffa henne så fick jag bara en diss.

Försökte få mig själv att förstå
att jag inte längre kan ha det så.

På samma sätt som när ett barn lär sig att stå
så lär den sig att hålla sig uppe o fortsätta att gå.

Intalade mig själv att fortsätta vidare
för alla runt omkring såg mig som en stridare.

Men de förstogg inte hur djupt kär jag var i denna tjej
precis så som jag inte insåg att hon inte var menad för mig.

Ju mer jag kriga destå djupare i skiten jag kom
såg henne en dag med en kille som hon höll om.

Där föll den stora delen av mitt hjärta
o mina vänner började se mig släppa ut min smärta.

Kunde inte längre dölja mina kännsler
men skiten är den att jag drog ut den på mina vänner.

Hon gav mig förhoppningar när vi var ensamma
men när hennes vänner var med så va hon inte densamma.

Hennes små leenden blev till onda skratt
som sårade mig ännu mer när det blev natt.

Bussringde på kvällarna o höll på
de tyckte det var kul men kunde inte förstå
att det gjorde galet ont o mer än bara så...

Även efter allt det så fortsatte jag ändå
och det var nått ingen kunde förstå sig på.

De fråga varför jag inte sket i henne o fortsatt att gå
anledning var att jag hade fastnat o jag älskade henne ju så...

Allt jag ville var att få henne o bli min
men insåg att hon inte ville ha mig som sin.

Hon vart visst kär i en annan kille
jag är inget snille men förstår vad en tjej i ett sådant läge ville...

Det gjorde ont att höra henne snacka om honom dag in som dag ut
försökte hålla mig i styr men allt jag ville var att skicka honom till akut.

Men killen höll på med henne så som hon med mig
hon insåg inte att han bara hade henne för o roa sig.

Hon sket i vad det var han gjorde
även om hon visste att det var nått han inte borde...

Ju mer jag fick höra destå mer det sved
för jag visste inte hur mycket mitt hjärta orkade med...

Min hjärna började sluta funka
men mitt hjärta fortsatt att dunka

Min sista blick föll mot en kniv
jag var redo att ta hans liv
men allting slutar med att jag tar mina sista kliv

Faller mot marken och tar mina sista andetag
för på denna jord så var detta min sista dag...




Fri vers av Hammodi
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-11-06 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hammodi
Hammodi