Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När en viss person är det enda man tänker på...


Bara Dig I Mina Tankar

Du får mig att tänka på dig dag in som ut
mitt tänkande på dig har inget slut

Vaknar o tänker ifall du fortfarande ligger sovande
tänker hur gullig du säkert ligger o drömmer belovande

På vägen till skolan sitter jag på tåget o önskar jag hade ditt sällskap
skrattar för mig själv varje gång jag kommer ihåg ditt rap

Lyssnar på mina kärleks låtar o får bilder av oss
tänker på hur mycket du gillar att slå mig o sen från mitt grepp försöker komma loss

Sitter på lektions tiderna o dagdrömmer om dig
vaknar av att höra läraren ställer okända fråger till mig

Även under rasterna har jag tankarna på dig
brukar önska att du var i närheten så jag kan känna dig krama mig

vart jag än går eller vad jag än gör så tänker jag på dig
sitter okonsentrerad på lektionerna för jag vill ha dig bredvid mig

Ibland e jag omedveten om mina vänners närvaro
för allt jag tänker på e din frånvaro

När jag e själv så tänker jag på ditt leende
tänker på hur mycket du klagar på ditt vackra utseende

Tänker på hur mycket du gör så att jag ler
ingen kan se dig på det sättet jag ser

Du är helt enkelt underbar
du e höjdpunkten på mina dar

Ingen har fångat min uppmärksamhet så mycket som du
Du bettyde mycket för mig då o du betyder allt för mig nu

Du är den ända för mig på denna jord




Fri vers av Hammodi
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-11-06 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hammodi
Hammodi