Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När min första kärlek blev knas...


Kärlekens Smärta

Lärde känna en vacker svensk finsk tjej
hon fick mig att smälta varje gång hon sa hej.

Efter en viss tid ville hon snacka me mig
hon sa, jag gillar dig.

När jag fick höra det hon sa
så visste jag inte längre vart jag va.

All tiden stanna för mig
och allt jag hörde var ekot, jag gillar dig.

Hon fick mig och bli målös
jag frågade om hon var seriös.

Hon nickade och fick fram ett leende
ett leende på sitt vackra utseende.

Tog henne i min famn
så som en båt blir när den kommer till sin hamn.

Kände en vacker känsla som jag saknat
kändes som om jag äntligen hade vaknat.

Kände rytmen från hennes hjärta
kände hur jag glömde bort all min smärta.

Fick vackra stunder med henne
hon va inte som de jag brukade kalla för svenne.

Hon fick min själ och börja le
varje gång jag henne fick se.

Känndes som om jag äntligen hade hittat den rätta
i mina ögon så var hon detta.

Kommer ihåg hur hon brukade kalla mig för sin bebis och ta mig på kinden
älskade den känslan men nu verkar jag bara drömma och tro att det är hon när det bara är vinden.

För det kom visst till sitt slut
märkte inget förns jag såg att jag låg på akut.

När jag hörde det hon sa så hade mitt hjärta visst slutat dunka
och allt annat i min kropp hade visst slutat funka.

Jag som trodde att allt var så himla bra
men det verkar som om det inte längre var min da.

Kunde bara inte fatta vad det var som hände
trodde att det var nått jag hade gjort när hon mig ryggen vände.

De leenden jag brukade få när jag tänkte på henne
blev visst till tårar när jag tänkte på att jag hade fel för hon var en sådan svenne.

Hon sa att vi kunnde vänta och se vad som skulle kunna ske
men jag ville inte längre vänta så jag sa det är ingen idee.

Var redo att för henne ta ett stort kliv
för hon var en vacker punkt i mitt liv.

Nu har jag bara kvar minnena från våra tider
att jag bara tänker på henne nu svider.

Allt jag ville ha fanns hoss henne för hon var en underbar tjej
men det verkar visst bara vara så att hon inte kännde detsamma för mig.

Jag kännde verkligen mycket glädje tack vare dig
men du anar visst inte hur mycket du sårade mig.

Önskade verkligen att du hade gett mig en chans
för att visa dig vad jag har att bjuda på när det gäller min romans.

Allt jag har kvar är ett brustet hjärta
och det jag känner nu...är visst kärlekens smärta...

Menade verkligen allt jag brukade säga till dig
men du fucka allt och nu du betyder inte ett skit för mig...




Fri vers av Hammodi
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-06 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hammodi
Hammodi