Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni skulle bara se vad mycket smuts som samlats här

 

 

          inne i min skalle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oooh - and I like it

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-17 19:25



Bookmark and Share


    *Zenobia*
har du också varit lokalvårdare.. ? *S*
2007-11-18

  theperna
vad var nåt snille kom fram till (det kan ha varit Anders och Måns i så funkar det) att smuts enbart är felplacerade saker. Så detta kanske är helt rätt ställe att placera om dom på ;)
2007-11-18

  Inkarasilas
Men få se då, du kan kolla in i min..
2007-11-17

  Ulf Lagerholm
men att skriva just så är väl
kanske att sanera en smula -

kul text
2007-11-17

  Ola Rydberg
ah härligt
skulle vara kul att se in i dig
2007-11-17

  katt.inc
Samma här. Härligt ordat.
2007-11-17

    Ken Cassel
Om du kommer hem till mig så kan du få låna en piprensare!
( Med ett sött busigt leende på mina läppar )
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll.
Med vänlig hälsning
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol