Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sa


Jag sa vad jag ville
Jag sa vad jag kände
Jag sa vad jag tyckte
Jag sa vad jag tänkte
Men inte tillräckligt tydligt

Och han försvann




Övriga genrer av Helena
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-06 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena
Helena