Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att förändra sin siutuation


Ta ett steg

Det är bara jag själv som kan skapa den förändringen som jag själv vill uppnå. Gör jag samma sak, som jag alltid har gjort, så kommer också resultatet att blir exakt den samma.

Idag tog jag ett litet steg åt det håll jag vill. Jag vill ha ett nytt jobb. Har gått och tänkt mycket på det, men inte gjort något åt det. Men idag gick jag till min chef och sa att jag vill ha en reference som jag kan skicka med när jag söker ett nytt jobb.

Det känns skönt att bara ha tagit det lilla steget. Nästa är att få iväg en ansökan. Och det ska jag göra samma kväll som jag fått min reference.

Jag är rädd att lämna min trygghet, men vad är den värd när jag inte trivs längre, för det tar all min energi och must? Allting som händer gör mig en erfarenhet rikare.

Jag är stark och klarar det här, så länge jag vill att det ska förändras.

 




Övriga genrer av Jea
Läst 532 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-07 09:08



Bookmark and Share


    snöö
Hoppas det går bra för dig. För precis som du skriver är det bara du själv som kan göra något. Lycka till.
2007-11-30

    JJ VIP
Känner igen mig i den förädiska tryggheten... och längtan till nåt annat... Du är stark, du klarar det! Mvh. JJ.
2007-11-17

  Michaela Dutius
Ja du kommer att klara det!!
Utan tvekan.
Du har ju gjort det svåraste!
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Jea