Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han förstod din rädsla

Ändå gav du dig på honom

Han kände din osäkerhet
Ändå fullföljde du det

Han kände
Du gjorde

Han överlevde
Gjorde du?




Fri vers av EMITSTI
Läst 705 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-08 02:44



Bookmark and Share


  aol
du är bara så bra vilken sanning
2007-12-21

  Lithia
Helt underbar.
2007-11-21

    ingvar VIP
Instämmer med Michaela Durius,
Ingvar
2007-11-12

  octobertragedy
fantastisk. det behövdes inget mer än så (:
2007-11-09

  Michaela Dutius
En dikt som jag nästan inte vågar skriva om- men bara måste-en fullträff!
På alla sätt. Innehåll, språk, rytm!
2007-11-08

  Kaylie
Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna kommentera den här, men jag älskade det, så... jag vet inte, underbart bara :)
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

EMITSTI