Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt hon ville var att någon skulle se.

Kanten på det iskalla räcket skär in i hennes nakna fötter.
Hon vill ju inte dö på rikitgt, bara att någon ska se.
Sju våningar upp, det gör nog ont.
Men hon vill att någon ska förstå.
Hon vill ju igentligen inte dö.

Men nu är det alldeles fösent, hon ville ju bara att någon skulle se.




Fri vers av Sofijah
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-08 13:08



Bookmark and Share


  Manal
dina ord berör, det finns många här i världen som bara vill synas och tråkigt nog så ser ingen deras tekcne..
2008-02-15

    Issand.
jag tror att sorgligare får man nog leta efter

men bra skrivet
2007-11-08

  Jean-Michel Orblin
läskigt är det sant?
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Sofijah
Sofijah