inspiration; Piano Trio, Op 97, 'Archduke'

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspiration; Piano Trio, Op 97, 'Archduke'




archduke

vi biter i gräset under kröningen
tjänar någon större än oss själva
hur skulle vi annars

hon där dräper med sin tunga
med list glansigt kluven
här har du ditt själv

se hur piskan viner
färgar ryggen röd
saltet svider

ge hit en revolver
vi låtsas på lek
pang, du är död

vi begår många misstag
jag begår än fler

men allt går

allt går




Fri vers av aftermath
Läst 345 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-08 14:42



Bookmark and Share


  Nina V A
googlade efter stycket för det hade varit mäktigt och inspirerande att omfamnas av musiken till din text men jag misslyckades så om du har en fil - give it to me plz!
Öppningsraden är liksom viddräpande och vi springer springer i glänsande hamsterhjul, ändlöst på något vis
Piska, glänsande tunga, dräpandeljudet, vi låtsas på lek - biter i gräset
cirkeln är sluten

allt går o går
Gillar ditt verkligen ditt språk!
2007-11-13

  arie
så befriad från onödig ballast och allt som tynger och skymmer sikten...
vi begår våra misstag och det är ok; allt går att rätta till,
förutom de misstag som inte går att rätta till
och gjort är gjort och blir till något eller någon får leva med
men då är vi inne i en annan diskussion...

men så här långt ...allt går
och märkvärdigare än så här behöver det ju faktiskt inte vara
allt går och går och går igen och går...neverending story
2007-11-09

  Lilla My* VIP
Att bita sig själv i svansen
för stjärneglansen....
GSG....
2007-11-08

  Ulf Lagerholm
första gången jag sett en kritisk
kommentar utformad på det här
originella sättet -

snyggt, inovativt -
heder broder -
2007-11-08

  devilsangel
Nice : ))
2007-11-08

  Lena Renman
Hej ja allt går och allt finns..
Frågan ä bara, finner vi oss?

Väl nedtecknat :-)
lena
2007-11-08

  Mats Henricson
Bra utformad \"recension\" med språklig uppfinningsrikedom !
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp