Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den befriande ateismen

 

har vind i seglen
men för guds skull

vad handlar det om




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-08 15:51



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Jag citerar Eva Dahlgren \"vem skapar vindarna\"
2007-11-09

  Åsa Gustavsson VIP
alla ismer drar oss från varann
2007-11-09

  Fredrik Stillesjö
Hej Rachel!

Ja, tänk om det egentligen handlar om samma sak som för oss på den andra ringhörnan... Hälsar Fredrik
2007-11-08

  Fredrik P. VIP
...ingen som vet
tror, jag...
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth