Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
PMS-poesi


Choklad

Vill ha choklaaaa
i daaaaa

trallallala

Kladdkaka, brownies,
muffins, nougat, praliner

annars går jag och gömmer
mig bakom mina gardiner

Vill ha choklaaa
i daaaaa
trallalala

japp, daim eller milkyway
annars går jag och
lägger mig

Vill ha choklaaaa
i daaa
trallalala

geisha, mars eller plopp
annars stiger ja
inte opp









Fri vers av Krissie
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-08 21:05



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Både jag och killen bredvid mig här i datasalen skrattar högt och hjärtligt!! :D
2007-11-08

  Lilla My* VIP
Härligt med PMS med andra ord**;))
Rolig bejakande text!!
osså en liten kontring jag kom ihåg..Varsågod...

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=478402

2007-11-08

  Cris
*viftar med en choklad med digestive i ..MM..mm..*
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie