Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födelsedag

Det gör mig så besviken.

 

Att se hur ni bara är yta.

Glanslösa blickar.

Det bara osar frånvaro av omtanke

Det bara osar närvaro av tankar på min ledsna min, min otacksamma blick, bortskämd, disken jag lämnar efter mig, kläderna i tvättkorgen och fläcken som dök upp på den rena duken. Är det nåt bra på tv nu kanske?

 

Det gör mig så besviken.

 

Att se hur ni tror jag bara är yta.

Känslokalla ögon.

Ni tycker jag osar av illa dold frånvaro.

 

Jag är bara där borta där någon bryr sig. 

 




Fri vers av undefined
Läst 312 gånger
Publicerad 2008-01-22 23:33



Bookmark and Share


    Seud P Myno
jag känner mig som sju på nytt


och så en dag orkade jag nästan

halvvägs är också bra
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

undefined