Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det fanns en tid


Ättestupan

Står vid ättestupans kant

där nere glittrar

sjöns vatten.

Men ingen väntar

för att ro till

andra stranden.




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-09 10:15



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
vackert vemod;
ger mig känslor
kring möjliga
omöjligheter...
2007-11-09

  Annmargreta
Svårt att kommentera din text.
Man funderar bara. Kram.
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström