Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är en titel till en text med nästan ingenting

 

 

Jag blev tom
Orden tog slut
Men jag ville skriva något om hur jag kände mig
Men känslan flyger undan när jag vill ta på den

Kroppen är full, men hjärnan är tom
Det är som det brukar vara




Övriga genrer av Maggda
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-09 15:12



Bookmark and Share


  Annmargreta
Ja så kan man nog känna sig ibland.
Som tur är så fylls tankarna på nytt hela tiden.
2007-11-09

  charlotte hedendahl
Så sant!
2007-11-09

  joss
Precis. Så sant, så sant. Det är väl just det poeter finns till för? Att kämpa för att kunna sätta ord på känslorna, eller som här; helt enkelt bara sätta ord på hur man inte kan förklara.. och ändå få det att låta så otroligt bra!
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Maggda