Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kunde inte hittat ett bättre tillfälle, Men ändå passade det så dåligt

Några få meningar som ändrar allt
Men ändå ingenting

Många minuter med tanklöst stirrande
Men ändå mycket innehåll

Helt plötsligt känns det att jorden snurrar
Men ändå står jag så stadigt

Det kändes som att det var stort och viktigt
Men ändå gick det över fort




Fri vers av Maggda
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-18 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggda